Silverbricka till parfymer och smycken

 
Något som jag alltid har tyckt är väldigt tjusigt är silverbrickor i alla former! De passar till så många olika saker och man kan pynta dem med ljusstakar, små blomvaser eller varför inte ha sina allra finaste parfymer och smycken framme på en bricka? Man kan ju förstås också använda dem vad de verkligen är till för, att servera dryckesglas eller varför inte söta små kakor?
 
Jag brukar då och då gå på second hand och kika på inredningsrelaterade grejer som kan passa till hemmet. Många gånger har jag ju sett dessa silverbrickor/fat i en massa olika utföranden - det finns nästan alltid sådana till försäljning second hand då dessa var mycket vanligare förr. Det är dock mer regel än undantag att många utav dessa silverbrickor har ganska mycket repor, och det är ju inte så kul.

När jag var ute på en loppis-runda häromdagen så hittade jag dock en jättefin, oval bricka (helst utav allt hade jag velat ha en smal, rektangulär bricka men hitills har jag faktiskt inte lyckats hitta en sådan) och jag bestämde mig för att köpa den. 30 SEK betalade jag för den och det kändes fint med tanke på att den inte har några stora eller synliga repor!
 
Just nu har jag placerat några utav mina parfymer och favoritsmycken på brickan, och den är - som ni kan se - ganska full utav saker just nu. Jag funderar dock på om det verkligen är snyggt att ha såhär mycket saker på samtidigt, eller om man skall ha det lite mer avskalat? Är inte helt bestämd med ännu vad jag tycker, så jag låter det vara såhär tills vidare för jag kommer säkert ändå hinna ändra om en massa gånger innan jag blir riktigt nöjd.
 
Nu är jag på jakt efter ännu en silverbricka, så jag kan göra något liknande i present till någon jag känner.
 
  
Till vänster: På ena sidan utav brickan har jag lite rosa tema - här får de flesta utav mina rosa saker samsas med varandra! Ser ni den rosa parfymflaskan på bilden med den stora diamanten till kork? Den tycker jag är helt fantastiskt söt och sådär lagom glammig som den bara kan bli! Att innehållet är rosa dessutom gör mig lite extra lyrisk - himla söt! Detta är en parfym med glittrande aromer av citron och grapefrukt, samt lite liljekonvalj och vanilj. Till höger: Det här var en relativt tråkig body-spray som jag fick i present en gång. Tyvärr har jag lyckats slarva bort korken så jag satte en ring på flaskans huvud för att få den att se lite mer rolig ut. Berlocken som sitter runtom flaskan har jag också knytit dit.
 
"Besotted" och den rosa flaskan "Dazzling kiss" (från Victoria's Secret, luktar helt underbart) finns båda två att köpa hos Nordicfeel.se. Rekommenderar denna hemsidan varmt då de har ett brett sortiment utav parfymer och otroligt snabb (!) frakt. Det tog bara en dag att få hem min beställning.
 
  
Till vänster: Söt parfymflaska från Gucci. I bakgrunden syns en liten kristallskål på fot, som också är vintage och inköpt från second hand för drygt 20-30 SEK, minns tyvärr inte det exakta priset. Till höger: Ett par utav mina favoritöronhängen. Den lilla blå flaskan är en alkoholfri parfym i oljeform med ursprung från Saudiarabien.
 
Gucci's "Flora"-parfym (denna också från Nordicfeel.se) med doft utav citrus, mandarin och pion i toppen för att sedan blanda sig med ros och den japanska Osmanthus blomman. En blommig, fruktig och klassisk doft. I
Jessie

Vad fint!


2013-03-28 x 10:21:42
Denise Lager

Älskar hela upplägget! <3 tycker inte alls det är too much, jag gillar n'är det är mycket av allt och det ser riktigt glammigt ut! Lyx för liten peng ;0)


2013-03-28 x 10:34:54

Ditt namn
Mejladress
Hemsida

   Spara?