Springcykel del 2

 
Nu har vi hunnit använda springcykeln - som jag tidigare skrivit om <här> - ganska många gånger! Våran pojke har nu lärt sig att "springcykla" och det går alldeles fantastiskt bra.
 
Det ser verkligen roligt ut när han glider fram på cykeln. Dock inte alltför många gånger - men i alla fall då och då - tar han liksom sats och kastar sig iväg och sätter upp benen på cykelns ram, där det finns ett litet stöd för fötterna. Det är inte jättemånga sekunder han håller sig kvar sådär, men man märker ändå vilka stora framsteg han har gjort på bara ett par månader. Mestadels så springer han ju bara med cykeln, men meningen är ju också att barnen efter en tid skall våga sätta upp fötterna på cykeln - och på så vis nästan cykla som på riktigt! I allmänhet tycker jag och min man att sonen har fått bättre balans och vi misstänker att det kanske är tack vare springcykeln? Svårt att säga men det känns ju nästan så!
 
 
    
Till vänster: Springcykeln är utav märket PUKY och kan köpas från <Ska Vi Leka>, en webbutik som säljer uteleksaker och springcyklar i olika storlekar, för olika åldrar. Den varianten vi har (utav springcyklar) till våran tvååring är den minsta modellen som passar från två år och uppåt. Våran pojk var precis två år och en månad då han använde sin springcykel för första gången. Till höger: Redo att ut och cruisa!
 
  
Till vänster: Ser kanske inte så nöjd ut, men är man koncentrerad så är man ;-) Till höger: Full fart nedför lilla backen!
 
När vi varit ute och kört en längre stund märker man att han blivit riktigt trött - då brukar han be mig eller min man att "skjutsa" honom på cykeln och då sätter han upp fötterna på cykeln som när han själv cruisar runt.
daniela jamakovic

söt unge :)


2013-07-30 x 00:02:44
Amel

Salam syster!

Såg på din Instagram, de där svanefors gardinerna, vart har du köpt dom hos för någon återförsäljare? Letat som ett tok efter precis såna gardin längder :)


2013-08-01 x 00:07:43
Anonym

Bra med springcykel! :)


2013-08-06 x 14:48:04

Ditt namn
Mejladress
Hemsida

   Spara?