Liggdelen till Crescent City 2013

 
Nu har vi äntligen fått tillfälle att inviga liggdelen till Crescent City-vagnen, till våran lilla dotter Anisah som föddes den 8:e juli! Oj, vad tiden drar iväg. Dagarna liksom flyter ihop och allting går verkligen snabbt. Det är nu - när man har en liten bebis hemma - som man inser att man verkligen måste ta vara på den tiden man har medans barnen är små. Jag känner just nu att jag vill vara hemma hela livet ut, och bara umgås med min familj... haha!
 
I och med att jag redan hunnit provköra Crescent-vagnen <läs mer om det här> så har jag ju redan hunnit "känna" på den, och hur den fungerar i användning. Jag har inget direkt ont att säga om denna vagnen (hehe), förutom att jag i början tyckte att fotbromsen (den man fäller ned med foten) var väldigt hård i början! Som jag misstänkte var att det kanske bara skulle vara sådär till en början, och det stämde faktiskt... den är inte lika hård nu och mycket lättare att trycka ned/upp! Jag kommer också ihåg att jag tyckte att handtaget kändes väldigt brett innan till mina små händer, men nu känns det hur bra som helst. Det där var ju bara en vanesak!
 
Jag har varit nöjd med vagnen (d vs sittdelen) tidigare så hade jag väl inga andra förväntningar om liggdelen heller - annat än att den skulle vara till belåtenhet! Givetvis var den också det! Det jag tycker är ett stort plus med vagnen (särskilt nu under sommartid när man vill skydda de riktigt små från solens starka strålar och hetta) är att den har UV-skydd 50+. Alla vagnar har ju inte det.
 
Anna

Vilken fräsch vagn!


2013-07-18 x 02:35:28
Gabbi

Himla fin vagn :) !


2013-07-25 x 14:45:35
Helen

Hej! Hittade hit från Crescent på Facebook och såg inlägget med länken hit :)
Himla fin hemsida och MÅNGA bra tips!

Vad fin vagnen är. Jag undrar vad du tycker om att ha en så ljus färg? Blir den smutsig snabbt? Är vagnen bra fodrad inuti, d vs är den mjuk och känns " skön " för en bebis att sova i? Kanske lite svårt för dig att svara på ( svårt för vuxna att provligga baby vagn ha ha ha ) men jaaaaaa... du förstår nog min fråga ;)

Tacksam för svar !
Helen


2013-08-12 x 13:30:44

Ditt namn
Mejladress
Hemsida

   Spara?