Bebislycka

 
Min äldsta syster har fått sin första bebis; en fantastiskt liten söt pojke som fått namnet Walter. Och jag har fått den stora stora äran att bli moster - för första gånge...! Det känns verkligen roligt.

Tänkte visa mina första, små presenter till både Walter och de stolta föräldrarna.
 
  
Till vänster: En fin och stor (!) orkidée, själva blomman var nog närmare 15 cm bred i omkrets! Trodde först att detta var en plastväxt när jag stod i blomaffären... men icke! Till höger: En söt liten ask innehållandes ett par virkade, babyblå strumpor. Blev väldigt uppskattat till lilla bebisen. Jag köpte också en chokladask men den matchade inte färgerna här så den fick minsann INTE vara med på bild, haha...
 
Ett litet klädset till gossen, i storlek 0-3 månader. Setet innehöll en liten quiltad tröja med knappar framtill, byxor och en matchande mössa. Tyckte detta setet var så gulligt. Fick köpa kläderna här i mitt bostadsområde (finns ett liten "galleria" här där jag bor, tyvärr hade jag inte tid eller möjlighet att springa iväg till något större köpcenter), men visst var det supersött ändå...?
Anne

Fantastiskt fint och sött!


2013-01-27 x 14:11:31
Sara Ekman

Åh så sött! Grattis till systersonen :)


2013-01-29 x 12:42:16 Hemsida: http://aamaziing.blogg.se/
Fanny Walhed

Åh så fint!


2013-01-29 x 20:18:07 Hemsida: http://komigenfanny.blogg.se/

Ditt namn
Mejladress
Hemsida

   Spara?