Talking Tables

 
 
Jag måste visa något väldigt sött som jag har i min rosa samling (och som kommer att passa perfekt till mitt kommande "Afternoon Tea"-party) utav alla möjliga bordsdekorationer och tillbehör som kan lämpa sig till ett dukat bord. Har ni hört talas om "Talking Tables"? Detta är ett engelskt företag (finns dock att köpa deras produkter hos Kitsch.se) som, precis som det låter, specialiserat sig på att skapa produkter (till bl a dukningar, kalas m.m) som skall ge en levande och lyxig känsla på festen - utan att behöva kosta skjortan!
 
De har många engångsprodukter i sitt sortiment och något som har kommit att bli min absoluta favorit är de söta kakfaten i form utav fågelburar. Jag har den rosa varianten (finns en mintgrön/turkos-färgad också) och är väldigt glad över den. Det som också är bra med många utav deras produkter - som med kakfaten - är att de är gjorda i vaxad plast, så att de går att torka av och återanvända igen, och igen, och igen...
 
  
Till vänster: Jättesöta, rosa tårtpapper. Till höger: Rosa/randiga sugrör som definitivt kommer komma till användninga i flera olika sammanhang! Om de inte går åt för snabbt, - vill säga. Risken finns ju att de försvinner innan man ens hinner blinka. Jag är så barnsligt förtjust i rosa just nu!
 
  
Till vänster: Vimplar, "Truly Scrumptious" heter denna modell och består utav 16 st pappersvimplar med sju olika blommönster. Den är fyra meter lång. Även fast den är gjord i papper (lite mer skör än vimplar gjorda i t ex tyg) så ska jag vara väldigt försiktig med dessa så att jag kan använda dem fler gånger. Till höger: Och hur söt är inte detta kakfatet, då?! Detta kakfatet kommer också från serien "Truly Scrumptious", men finns också i en likadan modell fast i annan färg och lite annat mönster. Svårt att välja vilken färg man gillar bäst, men rosa fick det bli just nu. I kakfatet kan man skymta presentaskarna jag visade i ett tidigare inlägg - läs mer om det här!
Annika Dahlström

Gud vad fint!!! Ser hel festligt ut verkligen!! Va kostar fågelburen? Ca?


2013-02-26 x 12:17:43
Denise Lager

Jättesött!!!


2013-02-26 x 17:43:14

Ditt namn
Mejladress
Hemsida

   Spara?