Silverkanna

 
 Häromdagen köpte jag en silverkanna för 20 kronor på second hand. Visst är den rätt söt? Jag är väldigt förtjust i silverdetaljer just nu, och så länge man inte tröttnat på detta så är det väl bara att köra på...?!
 
Min tanke var också att eventuellt ställa den i köket och kanske placera en fin, färsk kryddväxt i den. Kanske basilika? Jag har sett många insipirationsbilder från inredningsbloggar/hemsidor med något liknande och tyckt att det är jättefint. Nackdelen är dock att öppningen till själva kannan är ganska liten (kanske lite väl liten...) så jag hoppas, hoppas, hoppas att åtminstone en liten kryddväxt får plats. 
 
  
Till vänster: Hittade en silverring med rosa sten också i samma butik. Passar mig inte alls (på tok för stor) men väldigt fin att titta på! Hihi. Fem kronor betalade jag för den. Till höger: Silverkannan på en silverbricka.
 
Nina

Jättefint! Vad mycket fynd man kan göra second hand. Här i våran stad hittar jag aldrig bra grejer på loppis :S vad har du för tips?! Hur ska man leta?! Allt är så dyrt här också o ovärt på loppis!


2013-04-04 x 09:06:20
WinfordDeaft

Please only click the link if you are interested making your first $1M with 90 days using our proprietary money system. It's FREE to use and you can receive your first commission payment within 24 hours. Activate here: Activate here <--


2021-01-26 x 18:19:44

Ditt namn
Mejladress
Hemsida

   Spara?