Säg det med en säng

Många människor förknippar att köpa säng med något som kräver stor eftertanke och planering. Det beror på att många sängtillverkare påstår att sängen är något som ska hålla i över hundra år, och som är en investering som sker en gång i livet. Men så är det inte riktigt. För de flesta är sängen något som byts ut lika ofta som våra liv tar en ny vändning.
 
Sängen är ju snarare mer en symbol för något "nytt", och för förändringar som sker i livet. Här hemma hos oss t ex köpte vi en ny säng i samband med flytt (nytt och fräscht föredrog vi). Efter det kom en juniorsäng till våran förstfödda och nästa inköp kommer faktiskt att bli en våningssäng till våra två pojkar - i juniorstorlek...! Så det stämmer lite det där, att köpa säng ofta är i samband med större förändringar.
 
Jag tänkte också passa på tipsa om en rolig kampanj och tävling till alla mina läsare som pågår hos IKEA just nu. Kampanjen heter "Säg det med en säng" (← klicka på länken för att komma direkt till tävlingen och delta) och innebär att man via datorn kan brodera in ett budskap man vill förmedla till någon man håller av, vare sig det är ens partner eller en vän! Man kan alltså tävla å någon annans vägar, och det är också det som jag har gjort.
 
Såhär ser mitt bidrag ut, ett litet budskap till underbar vän som verkligen förtjänar en lika fantastisk säng!
 
 
 
 
Denise Lager

Kul grej! Ska in och tävla och försöka vinna en säng till mamma :)


2013-04-16 x 10:55:54
Melina

Haha kul.. ditt bidrag var ju fint <3


2013-04-17 x 08:40:14

Ditt namn
Mejladress
Hemsida

   Spara?