Bordsdekoration i betong

 
För ett tag sedan tipsade jag om hur man med enkla medel gör sin egen bordsdekoration billigt (läs mer om det här) med enkla medel. Ett tips är som sagt att leta efter detaljer - t ex värmeljushållare och fina fat - på utförsäljningar (eller second hand). Där kan man hitta mycket fint, både vad gäller skålar och fat och annat smått och gott.
 
Jag gillar bordsdekorationer i denna stil med lite "naturlig" look och då passar det ju fint med ett betongfat (...vilket ju faktiskt är något man också kan göra själv!) och dessa naturliga detaljer. Jag har använt billig fågelsand till att fylla själva fatet med. Fågelsanden innehåller ju oftast både större- samt mindre stenar och ofta krossade snäckskal som ger ett fint intryck.
 
    
Till vänster: Smådetaljer fyndade för två kronor/st på utförsäljning. Betongfatet kostade sju kronor - ingen större förlust i plånboken om man säger så... Till höger: Dekorera gärna med lite grönt, annars finns risken att det bara blir grått och trist. Det behöver inte alltid vara äkta blommor. Jag har använt små gröna växtdelar som jag ryckt ifrån en plastblomma här hemma.
 
Evelyn

Jättefint. Bra tips,t ack.


2013-04-10 x 14:13:42
Denise lager

Så himla fint :)


2013-04-16 x 10:56:11

Ditt namn
Mejladress
Hemsida

   Spara?