Nytt till sovrummet

 
 
Tänkte visa lite "Nyheter" till sovrummet som jag har hunnit införskaffa under de senaste veckorna. Bl a så är det en fantastisk spegelljusstake (...kallas det så, tro?) i vitt trä, med den generösa (!) höjden på 70 cm. Dess verkliga storlek framgår inte på bilden, men den är ganska höjd och ger ett ståtligt intryck. Den ger dessutom ett helt fantastiskt sken om kvällarna, med ett ljus fladdrandes i mörkret.
 
Jag har också hunnit köpa lite textila detaljer (se bilderna nedan) till sovrummet. Undersökningar visar att de flesta svenskar tycker att textilen är väldigt viktig för "mysfaktorn" hemma, och för förändringar. Men visst gör det mycket? Bara dessa småsaker tycker jag gav en annan känsla till rummet.
 
  
Till vänster: Den vita spegeln (med hållare för stearinljus) är gjord i trä och kommer från Different Design. Till höger: Kudden kommer från Jotex och tofsarna (... eller "tassels", som tofs-gurun Maria Motazami säger) är två loppisfynd för 15 kronor! De är precis som nya, i toppskick! Det är sådana jag skulle köpa för ett tag sedan, men det blev aldrig av. Där ser man vad ödet har i beredskap för en, haha. Jag har varit med om liknande saker hur många gånger som helst tidigare; Det gäller verkligen att vänta och ha tålamod så dyker det rätta upp en vacker dag.
 
Nyanserna är väl kanske inte helt rätt, men det vore också lite tråkigt om allt var 100 % välmatchat i bara två nyanser? Fåtöljen är en "Hedda"-fåtölj - med tillhörande fotpall - från Åhléns.
Karin Olsson

Lampan!! Var kommer den ifrån?


2012-09-19 x 12:00:35

Ditt namn
Mejladress
Hemsida

   Spara?