Insynsskydd till köket

Jag har länge velat fixa ett inynsskydd till köket (eller emot balkongen, om man hellre vill se det från den sidan...) men har inte riktigt hittat någon ordentlig fönsterfilm som fallit mig i smaken. Mina krav var att det skulle ha ett fint mönster och vara ganska täckande - men ändå med lite igenomskinliga partier. Jag hittade en fin variant från Alfort.se, som är leverantör utav en massa olika sorters insynsskydd, och riktigt fina dekorplaster. De har mycket annat också, t ex sprayfärger som kan vara användbara till riktigt mycket. Kommer berätta mer om detta senare, så håll gärna utkik!
 
Insynsskyddet jag använde mig utav denna gången var en variant som hette "Bambu" - som utav namnet att döma hade mönster utav just bambu, och med en bredd på 45 cm. Detta var ett statiskt insynsskydd, vilket innebär att det fäster på fönstret utan lim! Det är lätt att sätta upp, och lämnar inga märken efter sig. Dessutom så kan man ta ner den när man vill, och "göra om", om det skulle råka bli fel. Jag har i tidigare sammanhang använt insynsskydd med lim, och kan konstatera att det var barnsligt enkelt att använda det statiska insynsskyddet istället! Dessutom var det mycket, mycket enklare att få till snyggt. Resultatet blev helt perfekt (och tog dessutom bara några ynka minuter att få på plats) och jag blev väldigt nöjd med min insats. Underbart när det går så lätt, och utan strul!
 
Före: Med utsikt från köket, ut emot balkongen. Detta är ett mycket stort fönster, som sträcker sig ganska lågt ned (och högt också, för den delen) . Lampan som ni kan se i förgrunden (i högra hörnet) längst uppe i bild våran nya kökslampa. Mycket fin modell som passar jättebra in i vårat moderna kök. Denna variant kommer från Storelight, kanske har ni sett deras sortiment hos olika återförsäljare? Deras organza-lampor är jättepopulära! De tre hänglyktorna som kan ses ute på balkongen kommer från Coozie.se - de har verkligen blivit mina favoriter här hemma! Att tända dem om kvällarna och sitta på balkongen ger en mysfaktor till tusen.
 

Efter: Nu kan man sitta och äta middag ifred - eller mysa på balkongen i lugn och ro. Egentligen ska insynsskyddet ligga lodrätt (det kan man se på mönstret) men jag tyckte att det skulle fungera lika bra att använda det vågrätt, som här på bilden.
 
Linnéa Källman

Det är så snyggt med insynsskydd, hade det varit lite billigare hade jag själv köpt :(


2012-09-19 x 09:48:06
Karin O

Känns det inte för täckande med insynsskydd? Det är snyggt, men jag tyckte det var fint på före bilden också :)


2012-09-19 x 12:01:17

Ditt namn
Mejladress
Hemsida

   Spara?