Mer orientaliskt till balkongen

 
För att få en riktigt orientalisk känsla på balkongen kan man ju inte vara utan en hederlig vattenpipa. Vattenpipan är mer känd som N'arghile (i Libanon) eller Shisha (i Egypten) och har i årtusenden använts för att röka bort den dagliga stressen med släkt och vänner. Vattenpipan härstammar från början från Indien. Den första vattenpipan var dock en primitiv skapelse gjord utav kokosnötsskal. Uppfinningen spred sig snabbt till Iran, och därefter vidare till resten utav arabvärlden och sedan kom den att börja ändra form för att bli ett vackert och dekorativt inslag.

Jag personligen tycker att vattenpipor är härliga, och denna modell (se och läs mer nedan) känns verkligen unik och grymt vacker. Gillar den verkligen!

Har ni provat att röka vattenpipa? 
Fantastiskt att det nuförtiden finns niktonfria alternativ - läs mer på Vattenpipan.com därifrån denna vattenpipan finns att köpa.
 
  
Vattenpipan "Dicro" från Vattenpipan.com. En väldigt vacker modell som beskrivs som kurvig, förförisk och mystisk. Rekommenderar verkligen denna webshop som har allt inom vattenpipor: Högkvalitativa pipor (verkligen grym kvalitet!) och mängder utav tillbehör - både tobak och nikotinfri Shiazo!
 
För en ännu mysigare känsla har jag hängt upp dessa vackra, silverfärgade hänglyktorna på balkongen. De är lite marocko-inspirerade, precis sådana jag letat efter men konstigt nog haft svårt att hitta. Dessa kommer från webshopen Coozie.se.
Lina A

Haha nice :) aldrig provat " röka " vattenpipa men kanske borde testa :)


2012-10-04 x 14:58:48

Ditt namn
Mejladress
Hemsida

   Spara?