Lite retro i barnens krypin

Jag har lite svårt att bestämma mig för vilken stil det egentligen blir i barnens skrubb. Vi har ju gjort om en före detta klädkammare (cirka 8 kvadratmeter stort - eller litet) till ett litet sov- och lekutrymme till barnen. Deras alldeles egna, lilla krypin. I dagsläget är det bara äldsta sonen som sover där i sin juniorsäng (helt perfekt storlek) men vi planerar att kanske köpa en våningssäng, också i juniorstorlek.
Vi vill ju utnyttja utrymmet maximalt, och det skulle tyvärr kännas helt fel med en normalstor våningssäng därinne. Det skulle fungera, men då skulle hela idéen och konceptet gå åt skogen. Meningen är ju inte att rummet skall tas upp utav en enda stor säng.
Problemet är dock att junior-våningssängar är fruktansvärt dyra och de flesta modeller jag har sett kostar lite mer än 5.000 SEK. Inte det roligaste att lägga sina pengar på. Nej, vi får leta vidare och se om vi kan hitta en junior-våningssäng till ett bra pris. Lovar att hojta till när vi har hittat den perfekta varianten.

Till vänster: Vit vimpel (cirka 2 meter lång varvid vimplarna utgör cirka 1,5 meter) från Nyblom Kollén. Till höger: Klädhängaren "Star" i juniorstorlek från LevHemma.se. Verkligen en jättesöt och uppfinningsrik barnmöbel, utan tvekan! Våran 3-åring älskar sin klädhängare och ja - han använder den verkligen flitigt och hänger upp sina kläder (...för det mesta) prydligt!


Tapeterna vi använde i rummet kommer från Carma.se, som har tapeter både från Europa och USA. Vi tapetserade endast sidoväggarna och inte alla fyra väggarna i rummet. Tapeten är lite mörk, så vi har kompletterat med ganska mycket vita möbler och detaljer. Mer bilder på rummet kommer inom kort. Vi håller också på att se över lite vilken typ utav belysning vi skall använda i rummet, tak- eller vägglampa.
Anonym

Snyggt med retro! Klädhängaren är jätte söt.


2012-05-19 x 12:33:41

Ditt namn
Mejladress
Hemsida

   Spara?