Modernt akvarium

 
Jag tänkte härmed visa vårat nya akvarium, som vi har skaffat till vardagsrummet. Modellen heter "Fluval edge" och är en modern variant, som passar perfekt in i vårat vardagsrum (som i övrigt har väldigt mycket rena och "enkla" linjer). Akvariumet är på 23 liter, men det finns en större modell också på ungefär 46 liter. 23 liter tycker jag dock är en perfekt storlek. Det tar inte lång tid att städa, ungefär tio minuter. Perfekt för mig som inte har varken tid, lust eller ork att lägga ned för lång tid på att städa ett akvarium.
 
Jag skulla också vilja ha en sådan här "bambuvägg", en dekoration till akvariumet som är specialgjord till just "Edge"-akvariumet. Den döljer filter, insugsrör och värmare. I de små krukorna kan man dessutom plantera små växter. Det skulle vara väldigt snyggt. Jag har dock letat efter dessa dekorationer i flera djuraffärer men har inte kunnat hitta dem. Jag återkommer med bilder och uppdaterar så fort jag har hittat en likadan!
 
  
Till vänster: Ett plus med detta akvarium är att man också kan studera fiskarna ovanifrån. Till höger: "Fluval edge" finns att köpa i utvalda djuraffärer, men skulle det inte finnas på din ort så finns det bl a en internetbutik som heter "Akvariumkungen" som skickar dessa med posten. Den svenska leverantören utav dessa (och liknande akvarium inom samma serie) är Azola, som dessutom säljer en massa tillbehör till akvarium.
 
Annika L

Jättesnyggt! Vad har du för fiskar i? =)


2012-12-10 x 12:29:20
Inredningstipset - svar till Annika L

Hej, Annika!

Vi har neontetror (10 stycken) och två stycken "Mollyfiskar", som jag tror att de heter.


2012-12-11 x 10:11:49 Hemsida: http://inredningstipset.se
Anonym

Snyggt! Den där bambu grejen tycker jag du ska satsa på :-) Skulle se finare ut tror jag :-)


2012-12-14 x 15:27:04
Fia

Toksnyggt ;)


2012-12-15 x 18:06:09

Ditt namn
Mejladress
Hemsida

   Spara?