En ny tavla till köket

Jag har införskaffat en ny tavla till köket. Det kändes verkligen på tiden, då faktum är att vi faktiskt har alldeles för lite väggprydnader (och tavlor, överhuvudtaget) här hemma. I köket finns inget mycket tomma ytor på väggarna, dels för att vi har mycket köksskåp, och dels också för att köket inte är världens största kök.
Dock upplevde jag ett våran enda tomma vägg ändå behövde fixas till. Vårat kök går främst i färgerna grått/svart/grönt. Därför tänkte jag att det kunde vara fräscht att piffa till med en tavla just i grön färg. Sagt och gjort - beställde hem denna tavlan från CanvasPicasso <länk> i storleken 90x60 cm. Perfekt ovanför våran byrå i köket! Något som jag faktiskt gillade med hemsidan är att där kunde man välja olika effekter - o sv - till sin tavla. Därför bestämde jag mig lite för att "ljusa upp" motivet som jag valde, istället för att det skulle bli för mörkt.
På tal om byrån, så är det definitivt något som borde städas ur, och fylla med ordentliga grejer så att det blir lite mer ordning och reda här hemma. Mera förvaring hem måste jag också införskaffa, jag hatar när grejer ligger framme "huller om buller" och bara skräpar. Fy sjutton!
Nettan

Surfade precis in... riktig fin tavla ju! :)


2011-10-16 x 16:50:02

Ditt namn
Mejladress
Hemsida

   Spara?