Ge bort en present till hemmet!



Vad brukar ni oftast ge bort för presenter när ni går hem till folk?

Själv måste jag erkänna att det oftast blir något i stil med en blomma eller något trevligt som jag själv har bakat (stor bakfantast, som jag ju är...). Handen på hjärtat så är det ju jättevanligt (och kanske lite överskattat...?) och kanske också lite trist att ge bort en blomma, som visserligen kan vara jättevacker, men tyvärr vissnar efter några dagar.

Ibland kan det vara så mycket trevligare med plastblommor. Men viktigt är att de ser äkta ut!
Istället för att ge blommor (eller något ätbart) när jag var bjuden på middag hos en väninna för ett tag sedan tog jag med ett litet blomster/inredningsarrangemang som håller sig fint och fräscht för alltid. (I alla fall så länge inte någon tappar den i golvet...). Här dekorerade jag det lilla växthuset med en mini-orkidé, en dekorationsboll och en sten med ett gulligt litet budskap.

Vad tycker ni om dessa små växthus - oftast i zinkmaterial - som man kan köpa nuförtiden? Själv tycker jag att de är jättesöta och användbara på många olika områden. T ex så kan man ju använda dem som "riktiga" små växthus, eller varför inte lägga blockljus i och ställa dekorativt på balkongbordet om sommaren...?



Ulrika

Oj ja du har så rätt i det du skriver , jag ger ju själv oftast bort blommor som tom ibland också är halv vissna från början , inte så kul kanske..



Fin idé att lämna en sak istället för något som vissnar bort-


2011-05-22 x 23:08:04
CJ

Bra tips!


2011-05-31 x 13:13:29 Hemsida: http://cjs.blogg.se/
e

Helt rätt!


2011-07-07 x 23:14:12 Hemsida: http://www.evasblomsterbod.se
Annelie Susanna

Hejsan!

Var köpte du detta lilla växthuset? Precis sånt jag letat efter :)

Mvh Annelie


2013-10-04 x 00:07:44

Ditt namn
Mejladress
Hemsida

   Spara?