Odla som på den gamla, goda tiden!

Jag har länge velat ha en riktig odlingsbänk till balkongen. Full utav växter och örter. Tidigare hade jag ett tomt hörn som liksom behövdes fyllas ut. Som ni ju vet har min balkong varit nästintill klar, lite som fortfarande fattas är en del växter (och gärna örter...) som skall förbättra den "gröna" känslan utav att ha det precis som utomhus, eller i en trädgård.
Min nya "odlingsbänk" är egentligen en arbetsbänk/köksbänk i massivt trä (ek) från IKEA. Den heter "GROLAND" och kostar där 1795:- kronor. Nästa steg är att olja in den med en sol- och regntålig olja, något som jag dock inte har hunnit att göra ännu. Jag tycker min nya "odlingsbänk" är perfekt. Under själva arbetsytan finns ett rede som man kan förvara saker på. Det finns även en stång som man t ex kan hänga trädgårdsredskap på. Jag funderar dock på att sy en gammaldags textilvägg (med lite klassiskt "rynk" upptill) och hänga där så att det döljer sakerna bakom. Det skulle passa perfekt till själva shabby chic-känslan, och att det dessutom gömmer bort sakerna bakom gör att det kanske känns lite härligare/mindre stökigt att vistas runtomkring.
Det är ju bara de bra sakerna/känslan som man vill ta in utav att njuta utomhus!
"Herbs"-odlingslådan och stålkorgen (för att bära sex stycken glas i) kommer från Magasin Krantz.se >länk<. De tre träkrukorna inklusive fatet i slitet trä kommer från Vita hjärtan.se >länk<
Paviljongen i zink (längs still vänster) kommer från Albertine.se >länk<


Karolina

Neej gud vilken söt odlingsbänk du har gjort :D du är kanonduktig!


2011-08-03 x 16:08:40
Anonym

Gillar verkligen den där zinkpaviljongen..


2011-08-03 x 19:24:46
CJ

Inspiration!


2011-08-05 x 12:18:47 Hemsida: http://cjs.blogg.se/

Ditt namn
Mejladress
Hemsida

   Spara?