Projekt: Fixa balkongen!

Nu är snart sommaren här - mycket snabbare än vi kan ana!

Och då är det dags att återigen komma igång med uteplats- och trädgårdsfixande. I år har jag gett mig själv ett eget löfte att göra iordning våran balkong (modell större) till den mysigaste platsen i anslutning till bostaden. Redan förra året kom jag igång med detta och har alltså redan ordnat med både växter och solcellsbelysning i blomlådorna - något som faktiskt blir fantastiskt mysigt och effektfullt! Vem har sagt att solcellsbelysning bara fungerar i trädgården, på marken?

I år har jag planer på att införskaffa detta, och göra balkongen till en riktig liten oas som tål både tjejkvällar och vilostunder.


- Mera växter
Murgröna och sommarblommor står på listan. Ännu så länge så är utbudet inte så stort för väderleken, här väntar vi på varmare tider!

- Trätrallar till golvet

Kommer troligen att inköpas från IKEA, de har en förtjustande variant till bra pris.

- Konstrottingsmöbler
Har kikat på Sommarboden.se [länk] och sett flera fantastiska varianter! Vill gärna ha en variant som lämpar sig året runt, och då passar ju konstrottingsmöbler alldeles förträffligt!

- Ytterligare någon form utav belysning
Skulle hemskt gärna vilja ha någon form utav "ljusslinga", gärna solcellsbelysning. Finns det någon som har förslag på var man kan få tag på detta?


Vågar man plantera tomater på sin egen balkong, tro? Kanske också ännu en utmaning för mig!

Anitha Karlsson

Fint med en " oas " mitt i stan!

Vi har också faktiskt fixat trätrallar till våran balkong ( visserligen altan , men nästan samma ) och har också funderat på konstrotting eftersom det funkar i UR och SKUR !


2011-04-12 x 21:15:20
Anonym

Hippies vi får se ett slutresultat sedannär du e klar!Vänliga hälsningar

Karin


2011-04-13 x 00:08:42
HÄNA**

Spännande!! Låt oss se slut resultatet !=)


2011-04-13 x 11:05:51
Tina Robertsson

Men har inte Ikea en ljusslinga som typ är solcellsbelyst?


2011-04-14 x 10:40:59
Fredrika

Det skulle vara sjukt mysigt med så mycket växter och blommor på en balkong så jag tycker du ska satsa på att plantera mycket växter och göra det riktigt riktigt grönskande..Kram Fredrika


2011-04-14 x 17:50:16
Anonym

Nice..!!!!NU VILL VI SE RESULTATET =)

har du kommit igång än??


2011-05-23 x 11:08:47

Ditt namn
Mejladress
Hemsida

   Spara?