Överkast och kuddar

Måste visa Er bilder på detta underbara överkast (med tillhörande kuddfodral) från MK-Trading.se. Blev mycket förtjust när jag hittade denna variant i deras sortiment. Det har faktiskt varit lite si-sådär med överkast tidigare hemma hos oss. Jag har faktiskt inte varit ett hängivet fan, men förklaringen till detta är att vi tidigare haft en väldigt låg säng som även var väldigt svårbäddad.

Känns verkligen skönt - på något konstigt vis - att vakna upp i en hög säng på morgonen. Riktigt mysigt. Jag gillar verkligen våran nya säng "LEIRVIK" från Ikea. Och den är MYCKET lättbäddad! Tidigare har jag känt att det här inte riktigt är min stil, men trött som jag var på den tidigare "stela" känslan så kändes det härligt att testa en ny stil i sovrummet. Jag är verkligen jättenöjd med våran mysiga, mjuka säng! Ett extra plus är som sagt överkastet "Emilie" från MK-Trading.se. Jag har faktiskt även en liten idé om att komplettera sängen med en sänghimmel (en sådan man fäster i taket, centrerad i mitten utav sängen), vi får dock se hur det går med den saken.

Sängen har jag bäddat med två tillhörande kuddfodral "Emelie" (måttet är 50x60 cm, inklusive vingar), varvat med två beigea kuddfodral (underbart söta med sina vita knappar) i linne från Nyblom Kollén. De rektangulära vita kuddarna i sidenlook med ornament är kuddfodral som jag låtit min mamma sy upp (hon är en utmärkt sömmerska, verkligen duktig!) och klä om utav gamla kuddar. Gammalt som fått nytt liv.
Det är verkligen mysigt med alla dessa kuddar, då det ger en härlig känsla som får en att bara vilja krypa upp i sängen och bara lata sig. Jag kommer dock komplettera med fler kuddar, och hade bl a tänkt köpa på mig två stycken extra "Emelie"-kuddfodral för att fylla ut sängen lite.

Till vänster: Mitt lilla lejon - och bebis (... men snart 1-åriga pojke) kan inte riktigt heller motstå att kravla runt i sängen. Är inte en sådan här liten gosepojk världens bästa mysfaktor, så säg? Till höger: Sängen är faktiskt fin i sig själv, men den blev lite mer fulländad med den fina sängkappan från Ellos. Just denna är i en grå variant men jag har även beställt en likadan fast i vitt. Tack vare ett erbjudande kunde jag köpa en extra för endast 124,50:- och då gäller det minsann att passa på! Sängen kändes mer ombonad, och lite mysigare! Tänk vilken skillnad lite sovrumstextiler gör, va?

Till vänster: Rund sidenkudde från H&M Home, inköpt för några månader sedan. När jag köpte denna visste jag inte riktigt vad jag skulle ha den till. Men jag visste att den skulle passa någonstans, någongång. Till höger: Den här snubben - som föredrar att rusa runt i bara underbyxorna hemma - vill förstås också vara med på bild när lillebror får bli fotograferad. Men han sitter alltid snällt och fint framför kameran, - annat var det förr...!



Sköna kuddar = skön säng!


Alice

Så fint och vilka söta pojkar du har.


2012-03-19 x 07:08:36
Josefine

Så det blev sängen! Den är sååå fin.. =)



Gillar också kappan till, får jag härma dig?


2012-03-19 x 18:02:33
Yvette Henriksson

Vad fint det blev, och vilka fina barn du har. Verkligen jättesöta. Vilka bruna ögon dom har också =) är du svensk?


2012-03-20 x 17:48:47
Sussi

Jätten säng!!! ... Å jag som inte ens gillar såna här sängar!! :)


2012-03-20 x 21:40:28
ewa

Så fint det kan bli med en ikea säng! Jag har alltid tyckt just den sängen känts lite trist. Men det här var ju riktigt fint. Gud så snyggt de thade varit med en säng himmel! Det tycker jag absolut du måste pröva.. men blir det svårt att hitta till en dubbelsäng? Svårt tror jag. Men Lycka till.


2012-03-21 x 02:53:45
ida K

Gud vad söta barn!

Fint överkast också , det med! Hittade hit från Tårtspecialisten..vilket jag förmodar är din andra blogg med?

Har du själv designat dina hemsidor?



kram, ida


2012-03-27 x 23:18:26
Van

Haha Ilyas smajlar upp sig på vissa bilder ser jag :D han är för go!! Hälsa familjen :D


2012-04-03 x 01:35:04

Ditt namn
Mejladress
Hemsida

   Spara?