Romantiskt sängöverkast


Jag vill visa er detta vackra sängöverkast som jag inom kort skall fotografera åt MK-Trading. Underbara Micci som arbetar hos MK-Trading skickade detta fantastiska sängöverkast (260 x 260 cm) till mig, inklusive två stycken tillhörande kuddfodral (50 x 65 cm) med vingar.
Jag är verkligen helt dunderförtjust, och är övertygad om att detta kommer att passa så bra tillsammans med våran nya, vita säng.
Ännu är det dock fortfarande lite kvar att göra i vårat sovrum. Bland annat så skall våran nya taklampa i sovrummet installeras ordentligt utav en elektriker, och en byrå skall byggas ihop. Sedan är det faktiskt inte så mycket kvar... skönt!


Det här med bäddtextilier gör verkligen jättemycket i sovrummet. Jag har valt att satsa på ett lite ljusare sängöverkast, då detta både kommer att förstora sängens helhet, - men också hela rummet. Det jag personligen också gillar är att satsa på jordnära färger i sovrummet. Det går aldrig ur modet, och passar till (nästan) allt!

Jag vill verkligen passa på att rekommendera MK-Trading och deras textila produkter. MK-Trading är ett svenskt, familjeägt heminredningsföretag som sedan början utav sjuttiotalet har levererat stilsäkra och högkvalitativa (och enligt mig - helt underbara...) textilier.
Besök gärna deras hemsida och ta del utav deras fantastiska och underbart inspirerande kollektioner.

"Fyren Måseskär", en härlig marin kollektion. Bildkälla: MK-Trading.se, Formexmässan 21/1.


Denise Lager

Vad fint :)


2012-03-01 x 13:38:12
Beatrice

Tjusiga saker. GIllar allt som har med måsar att göra ... av någon konstig anledning haha xD


2012-03-01 x 22:56:02
Anonym

Överkastet ser fint ut. Hur är kvalitén? Är täcket tunt?MVH Luisa


2012-03-02 x 11:14:05
Amina S

Oj, så fina grejer i precis den marina stil jag själv gillar. Tyckte boken var superfin till det lilla bordet, där där lampskärmarna står. Ur fint. Gillar nästan allt på bilden. Var kan man handla från Mk trading då?


2012-03-02 x 13:57:35
Isabella

Så fina grejer du har här på din blogg.


2012-03-03 x 10:28:34

Ditt namn
Mejladress
Hemsida

   Spara?