[Balkongdetaljer 2016]

 
Balkongen är hela familjens oas - som ett extrarum - en trädgård inomhus.
 
Ett måste för oss som älskar trädgård och grönska, men som inte har egen trädgård eller uteplats. Vi har en inglasad balkong, ganska stor (drygt 9 kvm) som håller sig varm nästan hela året. Så länge solen ligger på och det inte är minusgrader går det faktiskt att vistas där ute ganska långa stunder utan att frysa. En annan kul detalj är att våra barn tycker det är mysigt att sova i "djungeln" under sommaren - föreställ er alla dessa palmer och tända små ljusslingor en varm sommarnatt! Som bäddat för ett safariäventyr...
 
Det är verkligen skillnad på balkong och balkong, och det är så mycket roligare när det är en inredd sådan. Jag har inrett våran balkong med mycket naturmaterial (trägolv, bambustaket, konstgjorda växter och ljuslyktor i trä). Möblerna är gjorda i konstrotting.
 
 
Till höger: Grått, svart och brunt - och med inslag utav lite orientaliska detaljer - så ser min balkong ut! Första året med inredd balkong hade vi ingen matta (vi har ett fint trägolv från IKEA som man lägger själv, så kallade "trallar") utan som först skaffades året därefter - det gjorde väldigt stort skillnad, och kändes mer ombonat och mysigt! Till vänster: Den fina brickan/lådan kommer från [SofiasHus].
De stora, svarta lyktorna kommer från [LazyDays]
Anonym

Så mysigt..


2016-05-24 x 14:50:44

Ditt namn
Mejladress
Hemsida

   Spara?