[Rosa flickrum och Maileg]

 
Ett litet projekt jag sysslade med för ungefär en månad sedan - ett flickrum (verkligen storlek mindre) till lillan! Perfekt storlek, där hon får plats med alltdet nödvändiga! Både säng, klädhängare, garderob, byrå och leksaker - samt förstås också plats för lek! Allt på drygt fyra kvadratmeter!
 
Med lite rosa och vit väggfärg från Rusta under 200 kronor (billigt, men kanske inte det mest optimala - dock helt klart godkänt), dekorplast från [Alfort] fick även golvet sig en upplyft! Det jag tycker gjorde allra störst förändring är både väggar och golv - faktiskt är det just dessa saker jag upplever gör en enorm skillnad när det kommer till inredning. I detta fallet hängde mycket på färgen  också. Rummet hade tidigare en brun/vit tapet, visserligen ganska fin - men den bidrog verkligen till att rummet kändes mindre. Inte det optimala med mörk färg på en redan liten yta!
 
Något jag faktiskt blev riktigt nöjd med är golvet, som kläddes in med dekorplast. Billigt och snabbt alternativ! Detta tog drygt bara 20 minuter, och med helt perfekt resultat! Så smidigt - bara rulla ut "dekorrullen" och släta ut! Jag hade räknat med att detta skulle ta fruktansvärt lång tid, men eftersom det enda som krävdes var att "rulla" dekorplasten gick det verkligen jättelätt och smidigt! En farhåga var att dekorplasten snabbt skulle repas, av t ex leksaker och dammsugaren. Men jag måste säga att jag är glatt överraskad över hur slitstarkt och tålig dekorplasten är! Jag har släpat tunga möbler över golvet, dammsugit o sv - inte en enda skråma och golvet ser helt oförändrat ut! Hur bra?!
 
 
Till vänster: Den klassiska "Ghost"-stolen i barnstorlek! Denna i ljusrosa utförande - finns hos [RoyalDesign]. Den vita sänghimmeln - som faktiskt också fungerar som insektsnät - kommer från [Stellaris], valet stod mellan en babyrosa variant och en vit. Fanns i många härliga färger faktiskt! Till höger: Stående giraff från "Melissa & Doug", finns hos [Leksaksborgen]. Tror att detta var den billigaste jag kunde hitta på nätet faktiskt! Många följare på min instagram har frågat efter kanelbullen på golvet, den kommer från [Bombadill], som många utav er säkert redan är bekanta med.
 
Stor Maileg-kanin (med tillhörande tyllkjol) kommer från [Barnklassiker], detta är en "Mega Maxi"-kanin, drygt 90 cm lång! Dessa är så fina, med lite "tyngd" i som gör att de inte hänger helt lealös, som en del tygdockor annars gör. Tummen upp!

Ditt namn
Mejladress
Hemsida

   Spara?