[Handdukar från Beachhouse Company]

 
En ny favorit hemma, är dessa underbara handdukar från inget mindre än [Beachhouse Company]. Har nog faktiskt aldrig haft mjukare och skönare handdukar hemma, känns riktigt lyxigt! Och deras doftljus går inte heller av för hackor, doftar verkligen fräscht och inte för "tungt" - som ju annars bäddar för huvudvärk för min del...
 
När man får Beachhouse-produkterna levererade kommer de i små, helt fantastiska tygpåsar och det känns verkligen genomlyxigt! Kul och framförallt prisvärt! Dessa handdukar går i färgställningen vit och beige, men jag önskar att de också fanns i ljusgrått... hade varit helt galet snyggt, särskilt nu då jag håller på att förändra färgtemat i sovrummet (från beige till grått). En klassisk färg som även passar till allt!
 

Doftljus från ovanstående, välgjorda och doftar fantastiskt! Jag sparade ena bande från en presentförpackning - har börjat tycka att dekorationsband ("ribbons"; som engelsmännen säger) piggar upp vilken grej som helst - ljuslykta, vas - eller korg som bilden ovan!
Favoritbuketter - båda från Artflowers.se, finns ingen bättre plats att köpa verklighetstrogna växter!

Ditt namn
Mejladress
Hemsida

   Spara?