[Paljettkuddar]

 
 
Jag gillar verkligen prydnadskuddar! Rätt kuddar lyfter hela rummet. Jag är faktiskt väldigt förtjust också i kuddar med paljetter, men det får inte kännas för mycket utan det skall vara någon enstaka (i rätt färg) bland kuddar i andra material. Jag hittade lite kuddfodral från Jotex, lite otippat... men de hade en hel del snyggt faktiskt!
 
Ett par (tvåpack) kostade ungefär 60 kronor (hur billigt, liksom?) medan andra var lite dyrare. De billiga kuddfodralen glittrade på ganska ordentligt och var rätt neutrala, nästan vita, i färgen trots att det stod att de var silverfärgade. Det gillade jag för det var just sådana kuddar jag sökt! Och till en billig peng dessutom, toppen!
 
Vit magnolia (egentligen hela 60 cm hög med kvist...) från [Artflowers]. De små ljuslyktorna i strass kommer från [Linas glädjeyra], såg precis att de hade servettringar i samma stuk?! Helt galet snygga! Ångrar nästan att jag inte klickade hem några sådana också, de skulle göra sig väldigt fint tillsammans med ljuslyktorna vid en bordsdukning!
Till vänster: Ljus "RM" och "Parking Spots" (underlägg för drycker) från [Rivièra Maison]. Till höger: Underbara förvaringskorgar! Dessa är från tillverkaren Artwood men finns att köpa hos [The Country House]. Den pikerade soffan kommer från [Confident Living].
Som ni säkert ser är jag ganska förtjust i prydnadskuddar. Snygga kuddar lyfter hela rummet! Kuddarna till vänster kommer från [Presentshopen Kinnarp].
Anonym

Vad fint! Ser väldigt fräscht ut ju


2015-10-06 x 09:41:21
Amine

Oh, var hittar du Riviera maison i Sverige??!


2015-10-06 x 18:07:57

Ditt namn
Mejladress
Hemsida

   Spara?