[Kristallkandelaber]

 
Spana in dessa - helt otroliga - "Retro Accessories Kandelaber" från Villeroy & Boch. De är rätt mäktiga i storleken (mäter nästan 50 cm) och är verkligen fantastiska. De gör sig lika fint på det findukade bordet, som i vardagsrummet... eller varför inte i sovrummet med romantisk touch? Än så länge har mina kandelabrar fått en plats i hallen, på de små konsolhyllorna på väggen. De har faktiskt stått tomma ganska länge, har inte exakt hittat vad som skulle passa på dem men nu känns detta helt rätt. Fint, eller hur? Kommer nog även se framöver hur de passar i sovrummet på två romantiska sängbord. Håll utkik så får ni se!
 
Produkter från anrika Villeroy & Boch kan vara rätt svåra att få tag på i Sverige, men RoyalDesign.se har en hel del produkter från dem och så gäller även dessa underbara kandelabrar. Ni hittar dem <här>.
 
 
Till vänster: Kromade, fyrkantiga lyktor med handtag. Konsolhyllorna (de små på väggen) är utav märket <Different Design>. Till höger: Den konstgjorda rosbuketten är handgjord och kommer från <Artflowers>.
Marwa

Åh sååå fina... men de måste vara dyra eller, V&B är inget billigt
Märke precis? Är det helt riktig kristall?


2015-07-08 x 10:40:27
Ann

Wow. Gud vad fina


2015-07-10 x 14:59:00

Ditt namn
Mejladress
Hemsida

   Spara?