Marockansk vas/urna

 
Jag bara älskar dessa marockanska vaser! Tidigare har jag en helvit urna (med silverkant) i vardagsrummet, den känns ju väldigt neutral (trots att den alltså är marockansk) men i vårat sovrum har vi en något mer rustik stil och jag tycker nog att orientaliska inredningsdetaljer passar väldigt bra att inreda tillsammans med!
 
Nu skulle jag gärna vilja ha en liten bit utav "Trollhassel" (...eller kallas det egentligen för "ormhassel!"? - har inte en aning!) att lägga i den fina urnan. Ni vet den bruna, snirkliga grenen som faktiskt är jättevacker på många sätt och vis. Det får bli en sväng till en blombutik i dagarna för att hitta en bit som passar mig - den får inte vara för stor och såklart ej heller för liten.
 
Marockansk urna från "Rif Design", köpt hos <Loppisverkstan>.
Det här orientaliska kaklet (i cement) kommer från <MarrakechDesign>. Vi fick hemskickat lite mer än 200 kg plattor som vi använt inför ett inredningsprojekt att inreda en indisk restaurang - mer om detta samt resultat vad vi använt plattorna till kommer inom kort. Här ovan ses några utav plattorna som blev över efter kakelläggningen - de är fantastiskt fina att använda som inredningsdetalj, något som jag också berättat om tidigare i ett inlägg.
Anonym

Fräscht med det marockanska


2015-01-26 x 11:09:34
Mia

Tävla hos min vän carola med bloggen Roomofkarma, 3 tävlingar just nu!


2015-01-28 x 16:50:02

Ditt namn
Mejladress
Hemsida

   Spara?