Romantisk vit vägghylla

 
Jag kan vara rätt ombytlig utav mig när det kommer till inredningsdetaljer i hemmet, tror jag har en tendens utav att tröttna snabbt - tyvärr. Men det kan också vara bra med lite små förändringar ibland, jag tror att man mår bra utav det!
 
På denna lilla väggen (se nedan) hängde förr en tavla i mitt och makens sovrum. Nu har vi ju en liten tremånaders bebis hemma, och jag kände att jag var i behov utav lite nödvändigheter (till babyn) inom räckhåll. Jag letade och letade efter en passande vägghylla, som skulle motsvara den stilen vi har i vårat sovrum. Jag skulle säga att den stilen är något mitt emellan det eleganta och romantiska, med en liten gnutta shabby chic.
 
Efter lite letande hittade jag den perfekta vägghyllan. Anledningen till att jag gillade just den så skarpt är för det "snirkliga" under vägghyllan. Jag såg två fördelar med den - dels förvarar man något på den (...som den ju är till för), men också till att hänga t ex barngalgar (i hålutrymmet, det snirkliga) under hyllan. Så nu hänger lillans bebisoutfier därunder. Så sött är det. På tal om lillan så måste jag avsluta detta inlägget här och nu, hon har vaknat från skönhetssömnen och "ropar" från andra rummet.
 
  
Till vänster: Vägghyllan hänger stadigt ovanför bebissängen (som egentligen är en vagga, från Jollyroom. Vägghyllan köpte jag från webbutiken InWhite4You. Den finns i tre olika storlekar, jag valde dock den största storleken eftersom jag tyckte att den passade bäst in till ändamålet. Den lilla minibyrån som står på vägghyllan, är en variant som jag har gjort om, och den kommer från Panduro. Denna kommer jag att berätta mer om - och visa fler bilder på - i ett separat inlägg framöver. Till vänster: Babyläderna hänger på galge. Dessa är barngalgar (alltså i mini-format - så gulliga!) som jag har tänkt att spraya och kanske göra om, på ett flickigt sätt. Tror det kommer bli jättesött.
 
Plåtburkarna som står överst på vägghyllan kommer från butiken Balders Hage. De går i vitt och rosa, men finns även i ett blått utförande. Så söta. Kommer visa fler bilder på dessa i ett separat inlägg.
Elina

Jättesöt! Var har du köpt lampan? Älskar kristallkronor :)


2014-01-15 x 15:22:56
Klara

Perfekt!


2014-01-27 x 21:56:02
Karoline

Jättefint!!! Precis min smak! Önskar jag kunde göra liknande men plånboken får lida för myclet då känner jag.. :)


2014-02-03 x 20:59:23

Ditt namn
Mejladress
Hemsida

   Spara?