Matchande gardiner och kuddar

 
Har febrilt letat efter gardiner med någon form utav "lyxkänsla" till vardagsrummet. Det har stått emellan att antingen skaffa gardiner i siden-look, eller i något tyngre material som t ex sammet. För ett halvår sedan köpte jag vita gardiner i siden-look med ornament-mönster på. De var fina, men det kändes inte helt rätt. Så jag har länge sökt efter grå gardiner som kan matcha till dem, och i synnerhet till tapeten i vardagsrummet! Det har visat sig vara ganska svårt att få tag i grå gardiner i rätt nyans, som samtidigt ser lyxiga ut. Men så hittade jag utav en slump sammetsgardiner, och lyckan var total när jag hittade matchande kuddfodral till! Vilket kap, -  och jag som också har haft svårt att hitta neutrala kuddar till vardagsrumssoffan! Det känns dessutom väldigt genomtänkt att ha matchande gardiner och kuddar, utan att det känns alldeles för mycket. Jag är jättenöjd med resultatet, och vardagsrummet blev mycket hemtrevligare. Kan varmt rekommendera att våga blanda olika textila material med varandra - det fungerar verkligen!
 
  
Till vänster: Nytt tillskott i vårat vardagsrum, vitrinskåpet "HEMNES" från Ikea. Ganska nöjd faktiskt, även detta gjorde att vardagsrummet blev mer hemtrevligt, och inte så fruktansvärt stelt som det annars kan bli i "moderna" hem. Jordgloben kommer från den danska tillverkaren Atmosphere. Till höger: Kuddfodral (och gardiner i bakgrunden) från Textilonnet.se, väldigt nöjd med dessa och de matchade även till våran mysiga filt - ett måste i varje vardagsrum...! Filten kommer ifrån Filtar.se, som har ett fantastiskt sortiment utav varma och gosiga filtar. Kvalitén är helt ojämförbar med "vanliga" filtar som blir fula (och förändrar karaktär) efter bara en tvätt. Denna filten har jag hunnit tvätta två gånger (... tackar ungarna för det) men den är precis som ny, underbart!
 

Filten kan köpas här. Benämningen är "Trend grå", och den har måttet 130x170 cm. Tycker personligen att det är ett perfekt mått faktiskt, varken för stor och "bylsig" som en del filtar ju kan vara, eller för liten.
Annie

Oh, vilken mysig filt du hade där. Men den ser inte så tjock ut som jag hade önskat, antar att det dära är en smak sak. Fint hem du har!


2012-09-03 x 17:59:56
Anonym

Vackra bilder!!!


2012-09-03 x 21:44:16
Anki

Jätte fint! Du har verkligen känsla för inredning!


2012-09-07 x 15:01:32 Hemsida: http://gardinerna.se/
Josse*****

Håller med föregående talare, du har verkligen känsla för inredning Malin...! Så vackert!

Kram,
Josse


2012-09-07 x 17:18:41
Alice Bergman

Ohh, vad du e duktig


2012-09-07 x 23:53:43
Ewa

Riktigt fint att inreda med sammetstextil. Och du har lyckats
jätte bra.


2012-09-08 x 20:58:43
Ewa

Riktigt fint att inreda med sammetstextil. Och du har lyckats
jätte bra.


2012-09-08 x 20:58:44
Elin K

Det är riktigt snyggt. Älskar jordgloben, hittade en såå snygg från Ullared billigt men köpte den aldrig, ångrar mig så sjuuukt mycket! :(


2012-09-19 x 12:00:08

Ditt namn
Mejladress
Hemsida

   Spara?