Liten har blivit "lagom" stor

Det är snart dags att införskaffa en lite större säng till våran snart treåring. Snart är det dags för honom att flytta in i ett alldeles eget, litet rum. Från att ha sovit i spjälsängen, kommer han snart alltså få en alldeles egen säng.
Men inte vilken säng som helst - vi har tänkt att köpa en underbar liten junoirsäng till honom. Min favorit just nu är en variant från märket "Troll", se bild ovan. Juniorsängar är ju väldigt söta. Egentligen kanske det är bättre att införskaffa en normalstor säng, men tiden när barnen är små går så fruktansvärt snabbt. Innan man vet ordet utav är de inga barn längre. Själv kan jag knappt förstå att det nästan har gått tre år sedan min förstfödda pojk kom till världen. Tiden bara rusar iväg. Jag behåller honom dock gärna "liten" ett tag till, så det blir en juniorsäng för honom. För allas trevnad...

Vi har faktiskt en plan att inreda en f.d garderob (eller skrubb kanske man skall kalla det...?) till ett litet barnrum (med det nödvändigaste) i nästa hem. Flyttlasset går utav stapeln den 1:a mars.
Men för att få känslan att våran bostad är ännu större, så tyckte jag att det kunde vara en bra idé att faktiskt göra om skrubben. Jag tycker att det är väldigt roligt när man kan utnyttja så mycket yta som möjligt, och göra något nyttigt utav det. Vi kommer bla att tapetsera väggarna (i dagsläget hänger där en fruktasvärt tråkig och enformig tapet...) och eventuellt också måla om golvet i det kommande rummet. Givetvis kommer det att finnas en hel del möbler, "lagom" i sonens storlek. Det kommer förhoppningsvis att bli jättemysigt, och bra! Kanske den bästa lilla "lekstugan", någonsin?

Vicky

Naw , vad gulligt till Ilyas . Det kommer han att gilla . Och särskilt att ha eget rum :)


2012-01-10 x 13:09:24
Bodil

Vad sött :-) Gillade det påslakansetet :-)


2012-01-10 x 13:45:56
Anette "Nettis"

Vilken läcker bebissäng!


2012-01-11 x 13:17:24
Anette "Nettis"

Gud förlåt, menar förstås juniorsäng... !


2012-01-11 x 13:18:12
Mary Ceylan

Jättefin säng, men jag tycker definitivt inte den är värd det priset... fast jättefin :) Om den var lite mer åt "budgethållet" och inte fullt så dyr.

Vi har en ettåring hemma som i framtiden kommmer behöva (fast behöver man verkligen det.... frågan är ju vad det är man vill ha... ;)) en junior säng. Det är sååå gulligt med dessa...


2012-01-12 x 16:32:50

Ditt namn
Mejladress
Hemsida

   Spara?