Pikerad pall/sittbänk ("Molly")

 
Senaste tillskottet och inköpet blev denna pall, som kommer från Åhléns. Den är verkligen tjusig och jag föll främst för det pikerade tyget som känns väldigt elegant.
 
En trevlig detalj är också de dekorativa nitarna samt de svarvade benen (passar ju liksom utmärkt till den fina "Day Home"-brickan på vardagsrumsbordet). Den enda nackdelen jag kan komma på är att pallen faktiskt var något mörkare grå i nyansen i verkligheten - än vad den ser ut att vara på produktbilden (se här ovan). Tråkigt! Men å andra sidan kanske den ser annorlunda ut i dagsljuset imorgon? Pallen hade verkligen varit 110 % rätt i vårat vardagsrum med just den ljusgrå nyansen.
 
Dock har jag letat i princip land och rike runt efter en pall med "de rätta måtten" och det rätta utseendet - valet föll alltså tillslut på denna variant, "Molly" som den heter. Hur som helst är jag nöjd. Meningen är dock inte att pallen alltid ska stå framme - den är nätt och det är lätt att gömma den bakom soffan och smidig att bara dra fram om man råkar ha många gäster. 
 
 
Finaste krukorna! Kommer från Lene Bjerre och finns i två storlekar. Du hittar dem bl a hos <Soluppgången>. En fågel viskade i mitt öra att Lene Bjerre ska öppna en egen webbutik i Sverige inom kort - alltså hela sortimentet samlat på ett och samma ställe! Mer om det när det är på gång...
 
Silverkrukan är från <Soluppgången>.
shahin azad

fint alltihopa


2014-11-24 x 21:59:01
Carro

Jättefina bilder!


2014-11-25 x 14:48:36
Anonym

Så fin pall! Måste se om den finns här i vårat varuhus.


2014-11-25 x 15:28:05
RR

Så mysigt vardagsrum. Pallen är helt underbar, synd den inte finns på Åhléns där jag bor.
Vart kommer mattan ifrån den ser helt perfekt ut. ;-)


2014-12-05 x 01:43:15 Hemsida: http://hotmail.com
Inredningstipset - svar till RR

Ja, pallen gillar vi skarpt!
Mattan kommer från Rugvista (www.rugvista.se), den har dock några år på nacken så jag vet inte om den fortfarande finns kvar i sortimentet - kanske om du har tur! :-)

/Malin, Inredningstipset.se


2014-12-07 x 14:20:27 Hemsida: http://inredningstipset.se

Ditt namn
Mejladress
Hemsida

   Spara?