Vitt symaskinsbord (Husqvarna)

 
Jag insåg att jag har glömt att visa mitt vita symaskinsbord som jag renoverade för ungefär tre månader sedan. Jag köpte det billigt på Blocket (betalade 200-300 kronor om jag inte minns fel, helt okej pris) och det var i ursprungsskicket med svart smidesjärn, och vanlig träskiva ovantill. Skicket var rätt bra faktiskt. Luckan till bordsskivan var dock i något sämre skick. Det var inte katastrofalt illa, men jag valde ändå att spackla igen den då jag kände att jag inte skulle ha någon användning för den ändå.
 
Tanken med symaskinsbordet var att jag ville renovera det, och göra det romantiskt vitt. (Jag är mycket inne på det just nu, vilket ni kanske har märkt...). Det jag började att göra med bordet var att slipa den fnasiga bordsskivan. Jag använde en slipmaskin och ganska finkornigt slippapper. Efter att bordsskivan blivit len och fin så spacklade jag igen luckan (och övriga skavanker) med trä/snickerispackel. När detta hade torkat så sprayade jag hela bordet med vit sprayfärg i en matt kulör. Jag valde också att skriva dit en text (med svart permanentpenna) i fransk stil, som jag sedan slipade ner lite lätt. Jag slipade även kanterna på bordsskivan - på de "rätta" ställena - för en lite mer Shabby chic-look. Jag visar mer detaljbilder på bordet snart, tills vidare får ni nöja er med dessa bilder...
 
  
Liten "vägghylla" (samt glaskaraff) med numrerade krokar från IB Laursen. Lägg märke till att det hänger en liten doftpåse (med doften "Soft Vanilla") på kroken. Så gullig och doftar verkligen underbart! Denna kommer också från IB Laursen.
 
Lägg märke till det söta mini-växthuset "SOCKER" från IKEA. Den har jag tittat på länge! Köpte den för någon månad sedan, och visst är den sjukt söt?! :-)
Melissa

Så vackert!! Älskar det vita, det är så fräscht... och allt passar till!


2014-03-09 x 21:02:31
Eva Nilsson

Håller på att fixa mitt symaskinsbord o undra vilken spray färg du använt.Jag köpte på Biltema men det blir inte vitt mvh EvEva


2018-11-15 x 17:04:52

Ditt namn
Mejladress
Hemsida

   Spara?