Romantisk vit byrå

 
Jag har länge letat efter en vit, romantisk byrå till vårat sovrum.
 
Jag är alltid noga med att välja möbler och jag kan störa mig om något inte känns helt "rätt" hemma, eller så som jag tänkte mig från början. Därför har det tagit lite tid att hitta den rätta byrån (... vilket nästan låter som jag funnit mitt livs kärlek, haha). Men i detta fallet har varit stilen och måttet varit helt avgörande. Vit, romantisk och inte heller för stor har kraven varit. Jag har inte velat ha en byrå med för stort djup. De flesta byråer är faktiskt ganska djupa - från 45-55 cm. Det skulle vara alldeles för brett. Byrån på bilden är gjord i helt massivt trä och kommer från webbutiken <Encore>. Den har två mindre lådor och tre stora, samt antika beslag. Den är helt perfekt och gör sig så himla bra!
 
Den vita blusen som hänger på spetsgalgen (på vägghyllan) är alldeles för liten för Anisah nu. Den får dock hänga kvar så länge jag kan hålla kvar temat "bebis" där i hörnan. Så länge det temat inte känns irrelevant.
 
Min lilla bebis. ♡ Hon blir snart 8 månader. Tiden verkligen rusar iväg, på gott och ont.
Har på känn - om jag känner mig själv rätt - att jag kommer fortfarande tycka hon är min lilla bebis när hon är två år. Så den där blusen lär få hänga med ett tag till av den anledningen, haha! ;)
 
På tal om blusen så kan jag berätta att den är sydd utav min mormor. Tyget kommer från min mammas klänning då hon konfirmerades, så det är alltså återanvänt tyg, som blev ett plagg som har gått från generation till generation.Av den anledningen känns den också lite speciell: Att min mamma har haft på sig klänningen (fast då i annat utförande). Min två storasystrar har också haft på sig den, och jag själv. Och så min lilla flicka förstås. ♡
 
    
Blusen hänger på galgar som jag själv har gjort - läs mer om det <här>. Byrån kommer webbutiken <Encore> som också har en (750m² stor) fysisk butik i Skövde. Gillar särskilt deras sortiment utav industriell stil, shabby chic och klassiskt elegant. Jag skulle nog säga att vårat sovrum går i en blandning utav de tre, men främst i klassisk elegant/shabby chic.
 
  
Bordsklockan kommer från <IB Laursen>.
 
Min konstgjorda orkidé från <artflowers> flyttade jag från en annan byrå... och upp på vägghyllan. Känns väldigt vackert men samtidigt fräscht. En riktig orkidé kanske inte hade trivts så bra där, då det är på gränsen till för mörkt i hörnet.
 
Karin O

Så fint! Byrån passar perfekt.. =)


2014-03-03 x 15:49:28
erika

Jättefin!

Kan inte du ge tips på lampor till vardagsrum i en typ industriell, lite antik stil? Behöver all hjälp jag kan få - beslutsångest till nya lägenheten!


2014-03-06 x 13:57:11
Melissa

Så vackert!


2014-03-09 x 21:02:59

Ditt namn
Mejladress
Hemsida

   Spara?