Ny bordslampa

 
Det händer ibland (eller rättare sagt - mer ofta än sällan) att jag får för mig att ändra om lite här hemma och gör småförändringar. Nu senast flyttade jag om lite  här hemma och det blev genast lite mysigare. Tidigare hade jag den fina lampfoten i ett annat sovrumsfönster här hemma, men den kom inte riktigt fram ordentligt så den passade mycket bättre framme på ett avlastningsbord/nattduksbord vid sängen i det "vita" sovrummet.
 
Småförändringar gör mycket, eller hur? Hur ofta ändrar ni om hemma hos er?
 
 
  
Till vänster: Lampfot från Oriva.se, denna i antikvit finish. Krukan kommer ifrån Gekås och kostade 39:- om jag inte minns fel. Hittar alltid bra grejer där! Jag har fått många frågor från mina läsare var tapeten i bakgrunden kommer ifrån. Detta är en tapet - Ragnar (NW) vit - från Sandberg. En sober rand som med sin textila känsla skapar en hemtrevlig atmosfär. Passar i alla rum. Till höger: Lampfoten i närbild.
 
En replika av "Yankee Candle", - denna variant heter "Star Lytes" och finns i massa underbara dofter och kostar från 15:- och uppåt. De doftar riktigt gott - och länge - så jag tycker definitivt de är mer värda att köpa än en riktig YC.
 
 
Malin Rosö - DIY - Lantliv - Villa Gråbo ♡

Åh så fin!
Precis som du säger, lite kan göra så mycket :)


2013-03-22 x 11:27:40 Hemsida: http://villagrabo.se/
Elina

Vitt är vackert!


2013-03-22 x 15:59:49
Jeanette

Ändrar om lite för ofta :D


2013-03-22 x 21:16:07
SISSAA

Fräscht med vitt!!


2013-03-27 x 09:47:10

Ditt namn
Mejladress
Hemsida

   Spara?