Modern kristallampa


Detta är våran nya taklampa i det lilla vardagsrummet/gästrumet, hemma hos oss. En modern kristallampa med glasskärm, och hängande prismor. Jag måste säga att jag är verkligen förtjust i denna lampan, då den verkligen gett ett rejält ansiktslyft åt hela rummet! Det ligger verkligen sanning i påståeendet att belysningen i ett rum är oerhört viktigt.

Jag fick en känsla utav att lampan skulle vara knepig och väldigt tidskrävande att montera upp, men egentligen var det inte så svårt. Det gick väldigt mycket lättare än vad man trodde, men det kan vara bar att ha ett vattenpass tillhands när man skall montera en pendel med vajer. Denna lampans upphäng bestod inte heller utav endast en vajer - utan tre.

Min vision utav denna lampan är att det är en variant som skall hänga ganska lågt i höjd, förslagsvis över ett soffbord .Lampan finns i liknande modeller hos återförsäljare från 5.000 SEK och uppåt. Väldigt läckra lampor, men tyvärr ganska dyra för att "bara" vara belysning (tycker jag). Den här lampan betalade jag lite över 2.000 SEK för, ett inköp från Elonline som också har en hel del designlampor i sitt sortiment som jag kan rekommendera varmt.

Denise Lager

Fin!


2012-06-14 x 17:22:23
Karin

Så fina är dessa lampor. Sett ngt liknande på NK.


2012-06-15 x 13:42:35
Fanny T

WOW! Så läcker den är. EN sån hade jag velat ha i sovrummet. Frågan är om det passar att ha som " vanlig " lampa i sovrummet? Var tror ni? Kan ni inte ge tips på snygga sovrumslampor som passar i ett typiskt ikea-sovrum?


2012-06-18 x 23:23:14
Nina

Hejsan! Kom in på din blogg av en slump. Såg denna vackra kristall lampa med glaskärm. Jag hittade den inte på elon, tänkte höra vad själva lampan heter, om de finns fler leverantörer :) mvh Nina


2013-10-26 x 16:45:41
Inredningstipset - svar till Nina

Hej, Nina!

Den kommer inte från Elon. Hemsidan heter ELONLINE. Kika där! Är dock osäker på om den finns kvar i sortimentet.

Lycka till hur som helst! :)

/Malin


2013-11-03 x 20:39:11 Hemsida: http://inredningstipset.se

Ditt namn
Mejladress
Hemsida

   Spara?