Bäddsoffan "Björnen"

 
För ett litet tag sedan beställde vi ytterligare en bäddsoffa från samma företag som vi tidigare beställt ifrån (Sweef). Vi hade ju redan en bäddsoffa därifrån sedan tidigare; "Katten" som också den är en jättefin och modern bäddsoffa perfekt för gästrummet.
 
Nu kände vi att vi ville inreda ett utav våra rum till något som skulle kunna fungera som ett "allrum", eller ungefär som ett litet vardagsrum där man också kan mysa, titta på teve eller bara sova i om man känner för det. Tanken är ju att utnyttja alla våra rum maximalt, med umgänge för hela familjen. Det är prio nummer ett. Med en bäddsoffa får man ju dessutom extra sovplatser (och det är ju bra om man har gäster som får för sig att övernatta). Jag gillar verkligen Sweef's bäddsoffor av de mest naturliga anledningarna i världen: De är snygga, modernabilliga och framförallt utav bra kvalitét! Vi var så nöjda med första bäddsoffan att vi köpte en till, hehe.
 
Här är alltså det senaste tillskottet i vårat hem, bäddsoffan "Björnen". Fanns att välja om i flera färger (bl a beige och marinblå), vi valde dock denna grå varianten med tillhörande lila kuddar. Tyckte den onekligen var den snyggaste, men så passande den också bäst in för just vårat ändamål.
 
 
Till vänster: Äldsta sonen lägger sig ofta i "Björnen" och bara myser. Jag förstår varför. Svårt att hitta skönare soffa liksom. Till höger: Till bäddsoffan ingick fyra stycken matchande kuddar (i mörkare lila färg), det gillade jag! Mitt bästa tips är dock att våga lägga till lite extra kuddar och gärna i olika färger, och material.
 
Till vänster:Den mönstrade lila kudden kommer ifrån LunDesign. Till höger: Gillar att soffan har ett inbyggt avlastningsbord (svart trä), perfekt för att ställa ifrån sig kaffekoppen, t ex. Inte nog med det så finns det även - hör och häpna - FÖRVARING här inuti! Fäll bara upp luckan och stuva undan prydnadskuddarna när de inte behövs framme. Väldigt genomtänkt soffa måste jag säga. Koppen kommer från Victoria's Home.
 
  
Till vänster: Matta i konstsilke/viskos från RugVista. Till höger: En stor och generös divan/schäslong hos bäddsoffan.
Bäddsoffan "Björnen": Perfekt för fredagsmys, och hela familjen får plats! Ungarna älskar dessutom att slappa i soffan om dagarna också.