Maskinknuten matta till vardagsrummet

Vi har länge letat efter den perfekta mattan och efter att ha letat lite för länge började man nästan tvivla på att någonsin hitta en variant som känns helt perfekt. Åh, vad vi har letat...

Men idag - efter en paketleverans till dörren - kan vi med glädje konstatera att vi har hittat en matta som vi är otroligt nöjda med. Vi har verkligen hittat världens mest underbara matta. Och åh, vad vi är nöjda.
Det som kanske är lite förvånande med det hela är att vi har funnit mattan via internet. Och jag som alltid varit ganska skeptisk emot att handla mattor (och ja, - textiler över huvudtaget) på internet.
Men vi tog chansen, ibland måste man våga.
Vi kikade på flera modeller från Rugvista.se, där vi faktiskt hittade väldigt många varianter som såg fina ut. Kanske nästan lite för bra för att vara sant, kunde man nästan tycka. Men vi chansade, och med 30 dagars öppet köp, så vad skulle vi ha att förlora egentligen...?

Men jag säger bara:
Jösses. Vilken fin matta! Vi är så otroligt nöjda att det knappt går att beskriva med ord. Mattan är underbar, och ja - till och med mycket, mycket (!) finare i verkligheten! Mattan är verkligen utav hög kvalitét och helt fantastisk.
Kan inte säga annat än att jag mycket starkt rekommenderar Rugvista och deras sortiment. Vi hittade verkligen många vackra och unika mattor, så det var nästan svårt att bestämma sig för vilken man ville ha. Tillslut föll dock valet på mattan "Milano" (200x300 cm) en maskinknuten matta med en spännande kombination av materialet viskos (konstsilke, glänser verkligen otroligt vackert i verkligheten) och chenille. En jättemjuk och len matta. Verkligen otroligt vacker! Man får verkligen vad man betalar för, hos Rugvista. Inte nog med det, frakten gick jättesnabbt och allt var verkligen problemfritt.

Erika

Det var ju en jättefin matta och vad STOOOR :)

Grattis att ni blev så glada :)


2012-01-21 x 19:18:00
Samira K

ÅHH...

SÅÅ FIN :)


2012-01-21 x 19:25:01
Anonym

Gud, vilken läcker matta!

Vad kostade den om man får fråga? Så fint kan jag tänka mig, med en sådan stor matta till erat vardagsrum. Stora mattor är ju så härliga.Kram!

Nina


2012-01-21 x 20:18:22
Danijela

Härligt mönster! :-)


2012-01-22 x 01:50:36
Eve

Wow, snyggt med en så stor matta : ) det måste vara väldigt effektfullt va ? Kan tänka mej att det blir skit snyggt till vit soffa.. vit o grått passar ju så bra ihop !


2012-01-24 x 10:15:41
Mary Ceylan

Jättefin!


2012-01-31 x 13:09:52

Ditt namn
Mejladress
Hemsida

   Spara?