Batteridriven ljusslinga

Som flera gånger tidigare har jag hyllat batteridriven belysning till platser som man inte har möjlighet att dra sladdar till. Balkongen hemma hos oss är just en sådan plats, där man likväl också behöver lite ljus om kvällarna.

I diverse affärer, t ex "Claes Ohlsson", kan man hitta batteridrivna ljusslingor
Där hittade nämligen jag en billig variant (29,90:-) med 10 lampor som drivs utav fyra stycken batterier.
Ljusslingor kan man förstås linda runt både det ena och det andra (missförstå mig gärna rätt nu...), men min idé var att slingra den runt parasollstången på balkongen tillsammans med en murgröna.

Jag hade förstås inte förväntat mig den bästa belysningen när mörkret väl faller på, men ljusslingan gav faktiskt mycket bra belysning trots så få lampor som tio stycken.

Väldigt nöjd med denna trots priset, vilket bevisar att billigt också kan vara bra!

 
Till vänster: Balkongen/ljusslingan (avstängd) dagid så ingen belysning krävs. Till höger: Balkongen/ljusslingan tänd när det börjar att skymma.

Lina

Fint!

Vi vill se en bild i nattljus också när det är helt mörkt, snälla kan du inte ordna med det? :)


2011-05-29 x 23:53:45
Debbie

Hej! Jag hittade hit nu när jag googlade på ljusslinga för balkongen, som är batteridriven. Har svårt att hitta någon. Vet du om det finns en längre sådan? Har inget uttag ute och skulle så gärna vilja linda en ljusslinga längs med räcket därute. Hoppas du känner till något :)


2012-11-11 x 19:44:49 Hemsida: http://debbie.nu

Ditt namn
Mejladress
Hemsida

   Spara?