Vitt som snö - ett alldeles fläckfritt vardagsrum

Ett vitt, stilrent och modern vardagsrum är vad som står på tur för oss i samband med våran kommade flytt. Gärna med en stor, härlig och beige matta likt bilden ovan.
Vi har tittat lite närmare på inredningen till vardagsrummet, bl a har vi kikat på en mediabänk (med förvaringshyllor/kombinerat vitrinskåp samt inbyggd LED-belysning) hos varuhuset XXXLutz i Malmö. (Finns även en webbutik belägen under samma namn).
Vi kommer också att införskaffa oss en skorstensfri spis, något som jag har önskat mycket länge. Dock har vi tidigare inte haft plats för en utav detta slag, men i nästa bostad har vi bestämt oss för att ha en.
Jag har funnit en modern - men samtidigt elegant - modell som kallas för "Loghouse", inspirerad utav det amerikanska hemmet. Mycket fin modell, till rimligt pris dessutom då den endast kostar några tusenlappar.


Står dessutom även i valet och kvalet om vi skall behålla våran Discocó taklampa (utav Marcel Barcelona), eller flytta den till ett annat rum. Den är ju trots allt vit, - alltså något som ändå skall passa till det mesta, och förhoppningsvis också till övrig inredning i vårat vardagsrum.
Fanny

Eran lampa ( Barcelonan ) är ju sjukt snygg, behåll den för sjutton i vardagsrummet där den hör hemma! :)


2011-12-19 x 21:25:18
Simone

Hur funkar en skorstensfri spis? vad brinner den med?

jag tycker oxå du ska behålla eran lampa, såg en nästan likadan fast en fusk variant på city gross, eran ser finare ut och är säkert mkt dyrare,


2011-12-20 x 14:44:56
Wiccan

Discocón är ju stört-läcker, behåll behåll, behåll!


2011-12-22 x 01:36:36

Ditt namn
Mejladress
Hemsida

   Spara?